Psssst het is bijna moederdag

Moederdag staat voor de deur en wat is er leuker dan samen iets lekkers maken voor mama. Mijn kinderen vinden het heerlijk om samen in keuken iets te maken.  Zelf ben ik gek op aardbeien en laat het nou net het seizoen zijn om deze heerlijke vrucht te verwerken in een moederdag ontbijt.

Op de moederdag ontbijt tafel komen:

Beschuit met Aardbeien:

Als klein kind was ik al gek op voorjaar en zomers fruit en als klein kind stond ik al te springen als mijn moeder een beschuit met aardbeien maakte dus voor de moederdag mag een beschuit met aardbeien niet ontbreken. Deze heerlijke beschuit met aardbeien serveer ik op een ontbijtbord maar Flora Castle heeft verschillende maten in de collectie en binnenkort ook gebaksbordjes.

Feestelijke yoghurt met mix van fruit:

Zowel de kinderen als wij zelf zijn gek op yoghurt.

Vandaag eten we lekker hollands met hangop met fruit van de fruitschaal.

Tip om hem extra gezellig te maken maak ik cirkels van ringen fruit in het middel een lekker grote aardbei deze in snij als een roosje. De yoghurt serveer ik in de Flora Castle bowl deze bowls gebruik ik naast het serveren van yoghurt ook voor soep en met regelmaat als serveer schaaltjes voor bij de borrel.

Deze mama is wel een echte zoete kauw, dus we bakken ook nog wat Pancakes.

Homemade pancake maak ik vaak via het recept van van Laurasbakery maar soms ook even makkelijk met een mix. De kinderen vinden dit heerlijk om met fruit en stroop te eten.

En als de kinderen genieten doet mama dat ook!

Fijne moederdag allemaal.

Deze DIY is gemaakt door Kim. Bekijk hieronder haar Instagram.

 
Instagram did not return a 200.

Geef een antwoord